WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Vinea snowcamp

5 redenen waarom een skireis voor jongeren echt wat voor jou is

We zitten midden in het winterseizoen. Ben je al op skivakantie geweest of staat deze nog voor je op de planning? Misschien twijfel je wel over welke skireis je het beste kunt kiezen. Begrijpen wij helemaal, er zijn tegenwoordig heel veel skireizen te vinden. Soms zie je door de bomen, de skipiste niet meer. We’ve got you! In deze blog gaan we je laten zien waarom een skireis met Vinea echt wat voor jou is. Van een gezellige après-ski tot het naar beneden sjezen met je nieuwe vrienden. Hier zijn vijf redenen waarom een skireis voor jongeren echt wat voor jou is.

1 Avontuur en spanning
Stel je eens voor, je staat helemaal bovenaan de piste met de frisse berglucht die je inademt en het uitzicht van de route die je zo naar beneden racet. Samen met je (nieuwe) vrienden ga je veel mooie herinneringen maken en leren jullie elkaar allemaal nieuwe tricks.

Of je nou meegaat zonder enige wintersportervaring of juist zoveel ervaring hebt dat je de pistes al kan dromen, geen probleem! Samen zorgen we ervoor dat je de juiste uitdaging krijgt tijdens de lessen. De skileraren staan altijd voor je klaar met technische opdrachten of nemen je graag mee naar het funpark.

Saalbach- 13,18- snowcamp-  Ski- les-CB_00657


2 Nieuwe vriendschappen
Ga je alleen mee op skireis of met een groep? Bij Vinea leer je iedereen binnen no-time kennen. Je gaat altijd op reis met leeftijdsgenoten die dezelfde passie delen voor wintersport. Onze Vinea-crew zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt zodat we met z’n allen een gezellige tijd beleven. Samen kunnen jullie de sneeuwpret beleven inclusief sneeuwballengevecht om daarna de gezellige après-ski binnen te stappen.

3 De mooiste bergtoppen van Oostenrijk
Met veel zorg hebben wij de mooiste wintersportgebieden voor jullie uitgekozen! Zo zijn er genoeg uitdagende pistes maar ook de juiste omgeving om meer ervaring op te doen. Terwijl je lekker actief bezig bent, kun je ook nog eens genieten van de prachtige omgeving! Zie je het al voor je, bovenaan de piste met het zonnetje dat schijnt en de mooie natuur om je heen. Of liever uitzicht op de après-ski? Geen probleem, wij hebben de leukste planning voor jullie klaarstaan.

4 Zelfvertrouwen verbeteren
Tijdens de wintersportvakantie leer je nieuwe vaardigheden of overwin je uitdagingen op de piste. Ben je een doorgewinterde skiër? Ga dan voor een uitdagende halfpipe of voor de zwarte piste. Voor elk niveau hebben we iets te bieden! Ga je als beginner mee? Dan weten we zeker dat je aan het einde van het week vol zelfvertrouwen de rode piste afgaat.

Onze leraren dagen jou uit om nieuwe dingen te leren. Zet aan het begin van de week persoonlijke doelen die jij wil leren tijdens jouw wintersportvakantie en ga samen met de leraren aan de slag. Waar jij aan het begin van de week met knikkende knieën in de sneeuw stond, ga je er nu vol zelfvertrouwen voor. Het is een prestatie waar je trots op mag zijn!

CB_09934.x800 (1)

5 Gezellige après-ski
To ski or to après-ski? Nadat je al je ski-skills uit de kast hebt getrokken je spieren lichtelijk verzuurd zijn van de hele dag op de piste staan, is het tijd voor een goede afsluiter.

Na een actieve dag in de sneeuw is het tijd om samen lekker op te warmen. Ga los op de gezellige muziek en feest met je (nieuwe) vrienden om samen de dag gezellig af te sluiten. Liever even rustig aan doen? Geen probleem, er zal altijd een groepje naar het hotel gaan om daar de dag gezellig af te sluiten.

Conclusie
Een skireis voor jongeren biedt een mix van avontuur, vriendschap, landschappen, nieuwe skills en gezellige après-ski feesten. Dus, waar wacht je nog op? Pak je ski’s of snowboard in en ga op weg naar een onvergetelijk avontuur in de bergen van Oostenrijk. Ski you later!

Check hier al onze snowcamps.