WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

skivakantie voor jongeren

Hoe kies ik de juiste skivakantie voor jongeren?

Je besluit staat vast: Wintersport. Skivakantie. Oostenrijk. Met Vinea! Fantastisch dat je met ons mee wilt gaan. Nu je de beslissing hebt genomen om op avontuur te gaan met één van onze reizen, is het belangrijk om de juiste skivakantie te kiezen.

In deze blog gaan we jou helpen bij het maken van de juiste keuze. Hieronder vind je vijf handige tips die je beslissing makkelijker zullen maken en ervoor zorgen dat jij op een geweldige vakantie gaat. Aan het einde van deze blog zul je precies weten welke skivakantie het beste bij jou past. Lees snel verder!

Leeftijd

Om te beginnen zijn de skivakanties ingedeeld op leeftijd. Zo verschilt per kamp voor welke leeftijd deze geschikt is. Dit doen we om te zorgen dat er voor elke leeftijdscategorie een geschikt kamp georganiseerd kan worden. De minimumleeftijd om met Vinea op reis te gaan is 13 jaar en de maximumleeftijd is 25 jaar. Ben je jonger? Dan bieden we genoeg andere kids kampen. Hieronder vind je een overzicht van de leeftijden per skivakantie:

  • Skivakantie 13 tot 18 jaar
  • Skivakantie 16 tot 18 jaar
  • Skivakantie 18 tot 25 jaar

Door ervoor te kiezen om op leeftijdscategorie in te delen, zorgen we ervoor dat de leeftijden zo dicht mogelijk bij elkaar zitten. Op deze manier kun je makkelijk vrienden maken die even oud zijn als jij. Dat maakt de jongeren skivakanties met Vinea extra leuk!

juiste skivakantie voor jongeren

Locaties

De skivakanties van Vinea vinden plaats op verschillende locaties in Oostenrijk. Dit jaar hebben we drie locaties waar onze skivakanties worden gehouden: Zell am See, Saalbach en Angerberg.

Het is essentieel om de juiste bestemming te kiezen, aangezien elk skigebied zijn eigen voordelen heeft. Misschien heb je een voorkeur voor een specifiek skigebied, of misschien ben je al eens ergens geweest. Klik op het overzicht hieronder en bekijk welke locatie beschikbaar is, wanneer jij op vakantie wilt.

Activiteiten

Als je tiener bent, vind je het misschien leuk om spelletjes te spelen, terwijl als je iets ouder bent je misschien meer zin hebt in een feestje, zoals de après-ski. Elke skivakantie beschikt over een andere accommodatie en biedt verschillende activiteiten om te doen. Het is een goed idee om te kijken welke activiteiten (buiten het skiën en snowboarden) er te doen zijn.

Denk aan gezellige spelletjesavonden, rodelen, nachtskiën, leuke plekken om na het skiën plezier te hebben en de feestelijke après-ski-bars.

activiteiten skivakantie voor jongeren

Budget

Money, money, en money. Budget is ook een belangrijk onderdeel om rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste vakantie. Al onze snowcamps hebben een vaste prijs maar hier kunnen nog kosten bovenop komen.

Alle reizen zijn inclusief skipas voor 6 dagen, maar ski- of snowboardlessen en de huur van materiaal zitten hier niet bij inbegrepen. Bij het boeken van de bestemming kun je aangeven van welke extra opties je gebruik wil maken, houd hier wel rekening met extra kosten.

Lees recensies en vraag om aanbevelingen

Laat je overtuigen door andere. Om een goed beeld te krijgen van wat je kunt verwachten, is het handig om recensies te lezen van voorgaande deelnemers van de skivakantie. Ook kun je vrienden of kennissen vragen naar hun ervaring met een skivakantie.

Conclusie
Met deze tips kies je de juiste skivakantie voor jongeren. Of je nu een fanatieke wintersportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke introductie tot skiën of snowboarden, bij Vinea is er altijd een perfecte skivakantie voor jou.

Houd rekening met leeftijd, locatie, activiteiten, budget en lees recensies van voorgaande deelnemers om ervoor te zorgen dat jij een onvergetelijk skivakantie in Oostenrijk zult meemaken.

Veelgestelde vragen