WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

outdoor & avontuur

De leukste outdoor gadgets

Ga je dit jaar heerlijk avontuurlijk kamperen maar heb je geen zin in allemaal onhandigheden? Wij hebben de fijnste outdoor gadgets gevonden om je outdoor leven een stuk makkelijker te maken.

1 Houd je van een lekker bakje koffie in de ochtend? Check dan de Ultralight Java Drip Koffiefilter. Wanneer je met weinig gewicht op pad wil, is dit de ideale oplossing wanneer je niet zonder een bakkie pleur kan. Aan het koffiefilter zitten haakjes die je kunt bevestigen aan je kopje. Schep je gemalen koffie erin, giet er warm water overheen en klaar is kees. Een lekker warm bakje koffie! Wil je in een keer wat meer koffie maken? Vul je thermosfles met je koffie zodat je de hele dag voorzien bent.

2 Heb je wat meer de tijd en ruimte voor meer bagage? Dan is koffiemaatje dé oplossing. Dit is een mini, draadloos koffieapparaat die je met een USB-lader overal ter wereld op kunt laden. Het apparaat beschikt over een ingebouwde verhittingsplaats waardoor koud water binnen no-time wordt opgewarmd. Er zit een krachtige pomp in die tot wel 18 bar drukt opbouwt. Koffiemaatje heeft overal aan gedacht, zelfs je kopje zit verwerkt in dit mooie apparaat.

iStock-693665766

3 Nog zo’n heerlijke uitvinden waarbij alles in één zit: deFlextail Gear Max Pomp 2 Pro. Een hele mond vol woorden, maar dat mag ook wel voor dit apparaat! Ten eerste kun je er je luchtbed mee oppompen, maar ook leegmaken. Daarnaast kun je de Flextail ook gebruiken als lamp met zo’n 10 lichturen. En last but not least: je kunt het inzetten als powerbank. Het is gemaakt voor echte outdoor-liefhebbers, de pomp kan namelijk wel tegen een stootje en is helemaal waterdicht.

4 Heb je zin in een potje voetbal tijdens je vakantie? Ga dan voor een Foooty reisvoetbal. Deze voetbal bestaat uit 10 elementen die je makkelijk in elkaar kunt klikken. Het voordeel is dat wanneer je de Foooty uit elkaar haalt, deze zo licht en klein is dat je hem in je broekzak mee kunt nemen. Wie speelt er een potje mee?

5 Ga je voor lekker avontuurlijk waarbij je niet zomaar gebruik kun maken van een douche? Ga dan voor een campingdouche to go. De meeste kun je tot 10 liter vullen wat gelijk staat aan ongeveer 7 minuten douchen. Ze zijn lekker licht van gewicht en makkelijk mee te nemen in je rugzak. Ben je een ware Wim Hof en douche graag koud? Of laat je de campingdouche toch liever overdag in de zon liggen zodat je van wat warmer water kunt genieten?

iStock-831671496

6 Ook tijdens kamperen is de kans groot dat je de was moet doen. Niks is dan onhandiger wanneer je op zoek moet naar alle losse knijpers in je rugzak. Maar niet is minder waar, er bestaan tegenwoordig knijper loze waslijnen. Deze waslijn bestaat uit twee elastieken die in elkaar zijn gedraaid. De was maak je vast tussen de lijnen en voilà, je was hangt er netjes bij.

7 Ga je wat langer op pad? Neem dan een reis waszak mee. In plastic tassen gaat je was vaak stinken en ook in packing cubes kan je vieze was niet lekker luchten. Neem een waszak mee die gemaakt is van mesh materiaal. Bij dit materiaal kan je was goed luchten maar houdt het tegelijkertijd de geur voldoende weg bij de rest van je bagage, wel zo lekker!

8 Denk je aan kamperen dan denk je vaak ook aan de afwas doen. Ga je met lichtgewicht op eigen avontuur? Dan is een eigen afwasteil meenemen is niet altijd even handig, deze nemen al snel veel ruimte in beslag. Maar niet met deze opvouwbare afwasteil! Het is niet alleen handig om een vaatje in te doen, maar ook de kleren wassen gaat er prima in. Win win!

Genoeg leuke gadgets om je avontuur een stuk makkelijker te maken. Als deze gadgets je niet enthousiast maken om op outdoor avontuur te gaan, dan weten wij het ook niet meer!